|
| |
|
|
تمام زمانها بر حسب GMT + 4 Hours ميباشند
|
|
 |
1 آبان 1386 - 1:16 |
 |
نويسنده |
پيام |
سحر رضازاده كاربر عادي

عضو شده در: 28 اسفند 1385 پست: 3
|
| عنوان: معرفي كتاب |
|
|
با سلام خدمت همه ي دكتر هاي محترم.
من در رشته ي طراحي صنعتي تحصيل ميكنم و براي پروژه نهاييم ميخوام روي طراحي تخت عمل حيوانات كوچيك كار كنم . براي شروع بايد در مورد اين حيوانات ُ. مراحل عملهاي جراحي و كلا هر مطلبي كه در رابطه با جراحي حيوانات كوچك هست تحقيق كنم و اطلاعات جمع آوري كنم. ميخواستم از آقايان دكتر در اين تالار خواهش ميكنم اگه ممكنه كمك كنن و كتاب يا جزوه بهم معرفي كنند.
و اگر امگان داشت و تونستن كلينيكي بهم معرفي كنن تا بتونم در رابطه با اتاق عمل و شرايط عمل ازشون بپرسم يا عكس تهيه كنم.
خيلي ممنون |
|
| |
|
|
 |
1 آبان 1386 - 18:20 |
 |
نويسنده |
پيام |
ardalan مدير سايت

عضو شده در: 26 اسفند 1383 پست: 929
|
|
| |
|
|
 |
4 آبان 1386 - 22:45 |
 |
نويسنده |
پيام |
سحر رضازاده كاربر عادي

|
| عنوان: |
|
|
خيلي ممنون از پاسختون.واقعا ممنون
من تهران هستم. ميخواستم اگه بشه بتونم عمل جراحي رو ببينم و عكس بگيرم يا از جايي ديگه عكس تهيه كنم.
خيلي ممنون از كتابها . راستش من زبانم خوبه ولي متنهاي تخصصي دامپزشكي رو فكر نمي كنم ازش چيزي سر در بيارم . اگه كتاب يا مقاله اي كه ترجمه شده باشه بتونم پيدا كنم خيلي عالي ميشه.
و اينكه به نظر شما از كجا ميتونم اطلاعات در مورد مثلا نحره ي آماده كردن حيوان براي عمل. مقيد كردنش. تجهيزاتي كه براي عمل لازمه و... پيدا كنم.
بازم ممنون |
|
| |
|
|
 |
5 آبان 1386 - 16:19 |
 |
نويسنده |
پيام |
ardalan مدير سايت

عضو شده در: 26 اسفند 1383 پست: 929
|
|
|
كتاب ترجمه شده در زمينه جراحي فعلا تنها كتاب جراحي ترنر مي باشد كه مقداري اصول جراحي بهمراه جراحي دامهاي بزرگ را در بر مي گيرد و فارسي و انگليسي آن موجود است. براي دام كوچك كتاب ترجمه شده به فارسي تاكنون نديده ام.
در زمينه هوشبري ، اوضاع كمي بهتر است و موارد متعددي كتب تاليفي يا ترجمه اي وجود دارند.
براي مقيد كردن هم در ابتداي همان كتابهاي جراحي كه در پست قبل ذكر شد چه بصورت كلي و چه جزيي متناسب با هر عمل تصاوير و توضيحاتش آمده است. ولي مقيد كردن صرف ، در قالب يك كتاب آنهم به فارسي مي توان از كتاب "راهنماي معاينات باليني در دامهاي كوچك" دكتر جمشيدي نام برد .
با مراجعه به مكانهاي زير ميتوانيد اطلاعات عملي مورد نيازتان را بدست آوريد :
1- كلينيك تخصصي دامهاي كوچك دانشكده دامپزشكي دانشگاه تهران :
خيابان آزادي – نبش غريب – روبروي دانشكده دامپزشكي
2- بيمارستان دامپزشكي تهران :
خیابان کامرانیه - نبش خیابان منظریه
كتابهاي ذكر شده را نيز ميتوانيد در كتابخانه دانشكده دامپزشكي پيدا نماييد. |
|
| |
|
|
 |
9 آبان 1386 - 1:22 |
 |
نويسنده |
پيام |
سحر رضازاده كاربر عادي

|
|
|
| خيلي از راهنمايي شما ممنونم. |
|
| |
|
|
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
|
|
|
|